WEBSITE INI DALAM EDISI PERCUBAAN

.

SINGER CARI USAHAWAN BARU

SINGER (Malaysia) Sdn. Bhd. (SINGER), syarikat pengedar, pemasar dan penyedia pembiayaan produk perkakasan rumah, menyasarkan untuk menambah 500 buah cawangan jualan menerusi Program Keusahawanan SINGER dalam tempoh tiga tahun akan datang.

Menurut Pengarah Urusannya, Yeap Dein Wah, program yang telah diperkenalkan sejak tahun 1980-an itu kini dibuka kepada rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas sebagai usaha memberi peluang perniagaan kepada mereka yang berminat. "Melalui unjuran pertambahan tersebut, kami menjangkakan kira-kira 1,000 cawangan jualan SINGER dibuka menerusi program ini," katanya.

Mengulas lanjut, Dein Wah memberitahu, modal keperluan untuk menyertai program berkenaan ialah sebanyak RM10,000 dan pelaburan tambahan sebanyak RM30,000 dalam bentuk stok. Pemohon juga perlu memiliki ruang kedai sendiri atau mampu membeli atau menyewa lokasi yang bersesuaian.

Menurutnya, peserta yang berjaya dipilih menyertai program itu akan diberi latihan mengenai bidang peruncitan dan pengurusan yang komprehensif bagi membolehkan perjalanan perniagaan mereka berjalan lancar.

0 KOMEN:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.